طرز تهیه جوجه ترش، کباب پیک نیکی
پنج شنبه 13 آبان 1395 6:23 PM
جوجه ترش، پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند
مواد لازم جوجه ترش برای 2 نفر :
فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان | 400 گرم |
پیازخرد شده | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپخوری |
رب انار ملس | 2 قاشق سوپخوری |
آبلیمو تازه | 3 قاشق سوپخوری |
ماست | 2 قاشق سوپخوری |
کره | 50 گرم |
سیخ چوبی | 4 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
گردو | به میزان لازم |
طرز تهیه جوجه ترش :
ابتدا مرغ را به صورت تکههای 4-3 سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
در یک کاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید. بعد از آنکه تکههای مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکههای مرغ برود.
حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید تا مرغ ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های مرغ خوب مغز پخت شوند.
رب انار و گردو را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ ها بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب ها را سرو کنید.
فوت و فن
اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.
منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir