وبسایت آشپزباشی: سرخ کردن قارچ به این روش، طعم و بافت متفاوتی به آن می دهد و حتی می توانید آن را تنها و یا در کنار سایر غذاها میل کنید.
مواد لازم:
- قارچ ۷۰۰ گرم
- لیمو ۱/۲ عدد
- پاستا ۴۵۰ گرم
- سیر ۳ حبه
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک یک و نیم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
- سرکه سفید قدری
- خامه ۱/۴ پیمانه
- پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید و آن ها را با هم ترکیب کنید.
2. قابلمه ای از آب را بجوشانید، به آن کمی نمک بزنید و پاستا را اضافه کنید و آن را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
3. سیر را در ماهیتابه ای بزرگ بریزید، روغن زیتون را روی آن بریزید، ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و سیر را برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید.
4. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید قارچ برای ۴ دقیقه بپزد(هر از گاهی مواد را هم بزنید). درب ظرف را بردارید، نمک و فلفل را اضافه کنید و قارچ ها را برای حدود ۵ دقیقه دیگر تا قهوه ای رنگ شده و آب آن ها کشیده شود، تفت دهید. فراموش نکنید که گاهی مواد را هم بزنید.
5. کمی سرکه سفید به ترکیب قارچ اضافه کنید و بگذارید برای ۱ دقیقه قل بزند. سپس خامه، پنیر پارمزان و جعفری را اضافه کنید و وقتی مواد به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.
6. پاستا و ترکیب قارچ را با هم ترکیب کنید، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و گرم میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستای قارچ:
1. قارچ ها را در ظرفی از آب سرد بریزید و با تکان دادن در آب آن ها را تمیز کرده و سپس آبکشی کنید. آن ها را خرد کنید.
2. می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
3. سیر را ریز خرد کنید.
4. پنیر پارمزان را رنده کنید.
5. از جعفری خرد شده استفاده کنید.