0

تارتلت سیب سوئدی؛ ترکیبی دیگر از سیب و دارچین

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تارتلت سیب سوئدی؛ ترکیبی دیگر از سیب و دارچین
چهارشنبه 12 آبان 1395  5:02 PM

وب‌سایت شور و شیرین: تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
 
 مواد مورد نیاز:
 
  • آرد  130 گرم
  • بیكینگ‌پودر  یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • كره 60 گرم
  • پودر قند 60 گرم
  • تخم‌مرغ  1 عدد
  • پوره سیب یك و یك‌دوم پیمانه
  • بادام برشته و خردكرده  3 قاشق سوپخوری
  • پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه پوره سیب:
 
  • سیب پوست گرفته 650 گرم
  • آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری
  • پودر شكر 3 قاشق سوپخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
 
تارتلت سیب سوئدی

طرز تهیه:

1. آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه كره، پودر قند و تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

2. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به اندازه قطر قالب كیك یزدی، دایره‌هائی از آن ببرید و داخل قالب‌ها پهن كنید.

3. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر كاملاً به هم بچسبند. اینك قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلت‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

4. بعد صبر كنید تا تارتلت‌ها روی پنجره سیمی خنك شوند. حالا آن‌ها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه پوره سیب:

سیب‌ها را خرد كنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. اكنون آن را پوره كنید و با پودر شكر و دارچین مخلوط سازید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها