0

سس سالاد

 
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 19536
محل سکونت : مازندران

سس سالاد
سه شنبه 11 آبان 1395  9:36 PM

سس سالاد  - (Salad Dressing) امولسیون پایدار غلیظی است که از روغن نباتی، تخم مرغ با زرده تخم مرغ و یک ماده اسیدی تهیه می‌شود و به عنوان چاشنی انواع سالاد، مرغ سرد و انواع ساندویچ های سرد استفاده می گردد.

 

سس سالاد,انواع سس سالاد,طرز تهیه سس سالاد

سس سالاد بهروز، تولید کننده انواع سس سالاد


 حدود 40 الی 50 درصد روغن دارد و چند ماده دیگر مانند برگ های سبز و معطر به همراه سس مایونز، روغن زیتون، ماست و خامه ترش، سرکه، آب لیمو، نمک، شکر، ادویه، شیر، خردل، نشاسته، صمغ و افزودنی‌های مجاز هم به آن اضافه می‌کنند. این سس علاوه بر اینکه  طعم سبزیجات معطر را به خود گرفته و این رایحه به خورد سس رفته است، می تواند طعم سالاد شما را بهتر و خوشمزه تر کند.

 

برای دیدن طرز تهیه سس سالاد کلیک کنید.


نوشته شده توسط کارشناس دستور آشپزیِ سایت آشپزی ایرانین شف 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها