پاسخ به:مبحث 125 طرح صالحین: «مقصّر کیه؟؟!!»
یک شنبه 16 آبان 1395 1:22 PM
از ظاهر به باطن رسید دقیقا یعنی چی ؟!یعنی اگه ظاهرت خوب باشه به باطن خوب میرسی و بلاخره یا این دو تا رابطه مستقیم دارن یا یک طرفن ...یعنی کسی بی حجاب باطن بدی داره ...یا نظر دیگرانه ...شاید فقط رو شناخت از راه دور تاثیر داشته باشه ...و در پاسخ به کسی که حجاب فقط پوشش نیست باید گفت منظور از طراح سوال چیه ..و فک مکنم دقیقا همون چادر یا به قول دوستان حجاب و پوششه ...معتقدم هر کسی باید خودش در مورد ظاهرش تصمیم بگیره و دیگران اگر ازشون نظری خواسته شد بیان کنن .چون کشور اسلامی مجبور نکنین همه مث هم باشن ...همانطوری که قدیما چون نیکانشون بت میپرستیدن فرزندان نیز مجبور به تابعیت بودن ..اینجا کشوری اسلامی و جمهوری است و آزادی ..پس در مورد همه چیز از اسلام مایه نگذارید.
بسیار زیبا گفتین من از شما تشکر میکنم خواهر عزیز ....عده ای هستند که مخواهند همه در پیرو و راه روش آنها باشند و اسلام را همنطور که دوست دارند بیان مکنند
سلام و عرض ادب.
نمیشه حجاب رو به زور به کسی تحمیل کرد که چه بسا نتیجه برعکس داره.
و اما در مورد بی حجابی و بدحجابی و عواقبش.
شما میگین دخالت و تجسس ولی من و ما وقتی ببینیم بد حجابی زنان باعث به هم ریختن وضع زندگی خودمون و اطرافیانمون میشه، چکار باید بکنیم؟
وقتی زنان بزک کرده در کوچه و خیابان، چشم مردا رو به سمت خودشون میکشن، وقتی تمام پستی و بلندی اندام خودشون رو برای تمام مردان به نمایش میگذارند و ما هم میبینیم که خواسته و ناخواسته گاهی چشم ها دنبال کننده اونهایی هست که خیابان را محل عرضه اندام خود کرده اند، نباید از آینده زندگی خودمون و اطرافیانمون بترسیم؟
اونایی که این فکر و عقیده شون هست نمی ترسند که شاید همسرانشان، در خیابان فردی جذاب تر از خودشون ببینن؟
نمی ترسن که شاید روزی در دام یکی از همین عروسکان بزک کرده بیفتن؟
مثال کسانی که میگن بدحجابی ما به دیگران کاری نداره و بقیه نباید دخالت کنند مثل همون فردی هست که در کشتی زیر پای خودش رو سوراخ می کرد و میگفت من به بقیه کار ندارم، بقیه هم به من کار نداشته باشن.
خدا آخر و عاقبت ما رو به خیر کنه.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش