خورشت گردو بادمجان
شنبه 8 آبان 1395 11:01 AM
مواد لازم خورشت گردو بادمجان :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
بادمجان سرخ شده
5 عدد
100 گرم / 302 کالری
گردو آسیاب شده
500 گرم
100 گرم / 688 کالری
گوشت چرخ کرده
350 گرم
100 گرم / 240 کالری
پیاز رنده شده
1 عدد بزرگ
100 گرم / 5 کالری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
100 گرم / 76 کالری
نمک و فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه خورشت گردو بادمجان :
*. آکاایران : مغز گردو چرخ شده را در مقداری روغن تفت می دهیم. در این مرحله باید مرتب گردو را هم بزنیم تا نسوزد و تلخ نشود. سپس 1 لیوان آب اضافه می کنیم.بادمجان ها را پوست می کنیم و داخل آنها را خالی می کنیم و بعد آنها را در روغن سرخ می کنیم.
*. نصف پیاز رنده شده را با نیمی از گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم با کمی نمک و فلفل و زردچوبه ورز می دهیم . بعد آنها را گلوله می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم.
*. نیم دیگر پیاز رنده شده را داخل روغن تفت می دهیم، زردچوبه و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و بعد نیم دیگر گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
*. بادمجان ها را با این مخلوط مواد پر می کنیم.بادمجان ها را در مخلوط گردو در حال جوشیدن می گذاریم. بعد از ده دقیقه گوشت های گلوله شده را اضافه می کنیم.
*. این خورشت باید کم آب باشد و با شعله بسیار ملایم بپزد تا بادمجان ها له نشود. می توان در هنگام سرو غذا از چاشنی رب انار یا آبلیمو استفاده کرد.خورشت گردو و بادمجان مخصوص سمنان می باشد.
خواص بادمجان :
*. بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
*. خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را ازخطرسکته قلبی محفوظ می درد .
*. بادمجان برطرف کننده یبوست است .
*. برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .