تهیه*خورش به (اصفهان) *
جمعه 7 آبان 1395 12:46 PM
خورش به (اصفهان)
مواد:
- گوشت : 250-300 گرم
- به : 500 گرم
- سیب زمینی : یک عدد متوسط
- پیاز : یک عدد کوچک
- مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
- شکر : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : خیلی کم
- روغن : یک قاشق غذاخوری
- آب : 1.5 لیتر
طرز تهیه :
- روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.
- پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم.
- گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.
- آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه.
- به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
- آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته.
- در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه.
- درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم.
- آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه.
- بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است. نوش جان
نکته: این نوع خورش به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار برنج خیلی خوشمزه است.
وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند
!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد