«پنکیک کدو حلوایی» صبحانه ای پاییزی میل کنید
شنبه 1 آبان 1395 10:31 AM
چی لازم دارم:
شیر : یک و 1/2 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
پوره کدو حلوایی : یک پیمانه
شکر قهوهای : 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ : یک عدد
بیکینگپودر : 2 قاشق چایخوری
روغن : 2 قاشق سوپخوری
بیکینگ سودا : 2 قاشق سوپخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری
زنجبیل : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
- ابتدا شیر و پوره کدو حلوایی پخته و کاملاً له شده و تخممرغ را با هم مخلوط کنید. همچنین روغن را هم بیفزایید.
- مواد خشک را با هم مخلوط و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد کشدار و غلیظی به دست میآید.
- مواد را 10 دقیقه استراحت دهید.
- سپس یک تابه با قطر حدود 10 سانتیمتر را انتخاب کرده و روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ شود.
- اکنون بدون چرب کردن تابه، از مواد آماده شده به اندازه یک ملاقه ریخته و صاف کنید. در را گذاشته و 3 دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شود و بعد برگردانید و 30 ثانیه زمان دهید.
نکته :
این پنکیک را با کره و عسل میل کنید، طعمی به یادماندنی دارد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست