0

ماداگاسکار کجاست؟

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ماداگاسکار کجاست؟
شنبه 1 آبان 1395  8:39 AM

ماداگاسکار کجاست؟

 

ماداگاسکار کجاست؟  ماداگاسکار جزیره‌ای بسیار بزرگ و زیبا است که توجه گردشگران بسیاری را به خود جلب کرده است. جزیره‌ای که میلیون‌ها سال پیش از هند جدا شد و دیگر به خشکی‌های دیگر متصل نشد؛ از آن حتی به عنوان قاره‌ی هشتم نیز یاد می‌شود. اگر شما نیز خواهان سفر به ماداگاسکار هستید یا به دنبال اطلاعاتی در خصوص این جزیره هستید با ما همراه باشيد.

 

 

معرفی

ماداگاسکار جزیره‌ای است که در اقیانوس هند در نزدیکی سواحل جنوب شرقی آفریقا قرار گرفته و پایتخت آن شهر «آنتاناناریوو» است. ماداگاسکار چهارمین جزیره‌ی بزرگ جهان است. جمعیت آن ۲۲ میلیون نفر و زبان‌های رسمی این کشور مالاگاسی و فرانسوی است. واحد پول این کشور آریاری مالاگاسی نام دارد. حدود نیمی از مردم این کشور مسیحی و نیمی دیگر پیرو سنت‌های دینی بومی هستند. سنت دینی بومی این کشور بر پیوند میان زندگان و نیاکان در گذشته‌ی آن‌ها تمرکز دارد.

 

ماداگاسکار ۸۸ میلیون سال پیش، از هند جدا شد و پس از آن هیچ‌گاه به خشکی‌های دیگر دنیا متصل نبوده است. این جدایی طولانی باعث شده تا اغلب گیاهان و جانورانش بی‌همتا باشند و در جای دیگری از دنیا پیدا نشوند. حدود ۹۰ درصد از تمامی گونه‌های گیاهی و جانوری ماداگاسکار بوم‌زاد این جزیره‌اند و معروف‌ترین آن‌ها «لمور‌ها» هستند. از دیگر جانوران این جزیره، آفتاب‌پرست پلنگی است که در بخش‌های شرقی و شمالی ماداگاسکار یافت می‌شود. بیش از ۸۰ درصد از ۱۴٬۸۸۳ گونه‌ی گیاهی این جزیره را در هیچ‌جای دیگر جهان نمی‌توان یافت. ازجمله پنج خانواده از گیاهان تنها ویژه ماداگاسکار هستند. این اکولوژی ویژه باعث شده‌ است که برخی بوم‌ شناسان از ماداگاسکار به عنوان «قاره‌ی هشتم» یاد کنند.در حال حاضر تنوع زیستی این جزیره به دلیل رشد زیاد جمعیت انسانی و دیگر تهدید‌ها با مخاطره روبه‌رو است.

 

ماداگاسکار

 

 

 

تاریخ

تاریخ نخستین نشستگاه انسانی در ماداگاسکار احتمالا به سده‌ی چهارم پیش از میلاد می‌رسد. ماداگاسکار از سال ۱۸۹۶ از جمله مستعمرات فرانسه بوده‌ است، این کشور در روز ۲۶ ژوئن ۱۹۶۰ به عنوان «جمهوری مالاگاسی» از فرانسه اعلام استقلال کرد، در ادامه و در سال ۱۹۷۵ نام این کشور به «جمهوری دموکراتیک ماداگاسکار» تغییر کرد.

 

هسته‌ی جمعیت ماداگاسکار که مالاگاشی نامیده می‌شوند، ترکیبی از تیره های بانتو زبان آفریقا، عرب‌ها و مالایایی‌ها هستند. مالایایی نام همگانی تیره‌های منطقه‌ی هند شرقی (مالزی،فیلیپین و اندونزی) است که از آن‌جا در سراسر آسیای جنوب شرقی و جزیره‌های اقیانوس آرام پراکنده شده‌اند.

 

ماداگاسکار

 

 

 

سیاست

در سال ۱۹۷۶، دیدیه راتسیراکا رئیس جمهور ماداگاسکار شد و حکومتی به نام پیشگام انقلاب ماداگاسکار را به عنوان تنها حزب در این کشور برقرار کرد. فعالیت احزاب سیاسی در سال ۱۹۹۰ در ماداگاسکار به رسمیت شناخته شد.

 

در سال ۱۹۹۳ آلبرت زافی رهبر قوای جاوید که حزبی به نام جنبش پیش دموکراسی نیز تشکیل داده بود رئیس جمهور شد. فرانسوا راوونی از همین حزب نیز در سال ۱۹۹۳ نخست وزیر شد. در سال ۲۰۰۲ مارک راولومانانا به سمت رئیس جمهور و در همین سال ژاک سیلا به عنوان نخست وزیر ماداگاسکار انتخاب شدند. اندری راجولینا، شهردار پیشین پایتخت، وی را متهم کرد که ثروت‌های کشور را به شرکت‌های خارجی می‌دهد و پس از کشمکش و جنگ‌های فراوان، رییس جمهور حمایت ارتش را از دست داد و راجیلونا، قدرت را به دست گرفت. اختلاف میان دو طرف شدت پیدا کرد. راجولینا رئیس جمهور مادگاسکار را دیکتاتور خطاب کرد و رهبری مخالفان را بر عهده گرفت.

 

ماداگاسکار

 

در سال ۲۰۱۰، رهبران چهار گروه سیاسی ماداگاسکار آندره راجولینا، رئیس جمهور ماداگاسکار و مارک راوالومانانا و دیدیه راتریسکا و آلبرت زافی، که سه رئیس جمهور پیشین این کشور هستند، به این توافق رسیدند که رئیس جمهور، دو معاون رئیس جمهور، نخست وزیر و اعضای کابینه‌ی دولت وحدت ملی به صورت توافقی انتخاب شوند.

 

 

 

اقتصاد

صادرات ماداگاسکار را قهوه، وانیل، شکر و ادویه تشکیل می‌دهد. این جزیره از اعضای کشور‌های اتحادیه‌ی آفریقا است.

 

بر اساس گزارش فائو، بیش از سه چهارم مردم دو منطقه در جنوب غرب و جنوب ماداگاسکار با ناامنی غذایی مواجه هستند که این وضعیت همواره در حال تشدید یافتن است زیرا محصول ذرت و مانیوک به شدت کاهش یافته است و تولید برنج نیز پایین‌تر از سطح عادی است. بنا بر اعلام صندوق بین‌المللی پول، ۹۳ درصد از مردم این جزیره در فقر به سر می‌برند و کمتر از دو دلار در روز درآمد دارند.

 

ماداگاسکار

 

 

 

 

مردم

مهمترین گروه قومی این جزیره یعنی مالاگاسی‌ها از جنوب شرق آسیا آمده‌اند. در این گروه، مهم‌ترین قوم‌ها عبارت‌اند از مرینا، که پیرامون پایتخت سکونت دارند، بتسیمیساراکا، در شمال شرق، و ساکالاوا که در غرب این جزیره زندگی می‌کنند. جمعا بیش از بیست قوم، تیره، و طایفه در این جزیره زندگی می‌کنند.

 

ماداگاسکار

 

از دیدگاه نژادی، مردمان ماداگاسکار ترکیبی از عناصر جنوب آفریقا و جنوب شرقی آسیا هستند. بعد‌ها بازرگانان عرب نیز به شمال ماداگاسکار آمده و اسلام را معرفی کردند. بخش کوچکی از جمعیت ماداگاسکار نیز از نوادگان مهاجران اروپایی، هندی، کرئولی، قمری و چینی هستند.

 

 

 

 

جاذبه‌ها

این جزیره دارای چندین جاذبه‌ی گردشگری است که از میان آن‌ها می‌توان به شهر‌های آنتسیرابه (Antsirabe)، بلو (Belo sur Mer)، رود خانه‌های تسیریبیهینا (Tsiribihina)، مانامبلو (Manabolo) و پارک‌های ملی تی‌سینگی (Tsingy) و مانتادیا (Mantadia) اشاره کرد.

 

ماداگاسکار

 

 

 

آدرس

این جزیره در اقیانوس هند و در نزدیکی سواحل جنوب شرقی آفریقا واقع شده است.

 

 

 

مسیر دسترسی

شما می‌توانید با یکی از تور‌های به مقصد این جزیره همراه شده و از جاذبه‌ها و دیدنی‌های زیبای این جزیره لذت ببرید.

 

ماداگاسکار

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
emamedavazdah
دسترسی سریع به انجمن ها