پاسخ به:خواص پسته و بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایران
سه شنبه 15 آبان 1397 1:21 PM
مواد غذایی غنی از تیامین: – ماهی: ماهی حاوی مقدار مناسبی از چربیهای سالم و منبع خوبی از ویتامین B۱ است. یک وعدهی ۱۰۰ گرمی از ماهی پمپنو (پرستو ماهی) حاوی ۰.۶۷ میلیگرم تیامین است. ماهی تن دومین مادهی خوراکی حاوی بیشترین مقدار تیامین در میان تمام ماهیها است. هر وعدهی ۱۰۰ گرمی از این ماهی ۰.۵ میلیگرم تیامین به بدن میرساند. – پسته: پسته یک میانوعدهی عالی و منبع خوبی از تیامین و دیگر مواد معدنی مهم است. ۱۰۰ گرم پسته شامل ۰.۸۷ میلیگرم تیامین است. – ارده: ارده که به عنوان طهنگامه نیز شناخته شدهاست نه تنها منبع خوبی از آهن و روی است، بلکه مقدار مناسبی تیامین نیز دارد. ۱۰۰ گرم ارده شامل ۱.۶ میلیگرم تیامین است. – لوبیا: لوبیای سیاه، لوبیای سفید و لوبیا چیتی همگی دارای سطوح بالایی از ویتامین ب ۱ هستند. آنها همچنین حاوی پروتئینی هستند که برای سلامت قلب مفید است و جهت حفظ انرژی و سلامتی انسان ضرورت دارد. یک کاسهی کوچک لوبیا میزان زیادی از مقدار توصیه شدهی روزانه از ویتامین B۱ را به بدنتان میرساند.
http://www.jesarat.com/%d8%b9%d9%84%d8%a7%d8%a6%d9%85-%da%a9%d9%85%d8%a8%d9%88%d8%af-%d9%88%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86-%d8%a8/