0

آيا ميتوان از ميوه خشک لذت نبرد؟

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آيا ميتوان از ميوه خشک لذت نبرد؟
چهارشنبه 28 مهر 1395  11:53 PM



آيا ميتوان از ميوه خشک لذت نبرد؟

 
 

 میوه خشک,ميوه هاى خشک,نگهداری میوه خشک

 نگهداری میوه خشک ساده تر و احتمال خرابی شان کمتر است


از خوردن خشکبار و میوه خشک لذت ببرید
حمل و نگهدارى خشکبار و ميوه خشک، ساده تر و احتمال خرابى شان نيز كمتر است. به ويژه در تعطيلاتى مانند عيد نوروز، همراه داشتن ميوه هاى خشک در مسافرت و همچنين وجود اين مواد غذايى در منزل، نسبت به نداشتن ميوه خشک، تغذيه اى مناسب ترى را براى افراد ممكن مى سازد. انواع ميوه در فصول خاصى وجود دارند، در حالى كه در تمام ايام سال مى توان از مصرف ميوه خشک لذت برد.

 

نگهداری میوه خشک,خشک كردن ميوه,ميوه خشک

 تمام تغييرات در ميوه هاى خشک فقط تخريبى نمی باشد


تفاوت تغذيه اى ميوه هاى تازه و ميوه خشک:
خشک كردن ميوه برخى آثار منفى را در مواد مغذى آنها به جاى مى گذارد كه مهم ترين آن، كاهش و يا حذف برخى ويتامين ها ( از جمله ويتامين C و اسيد فوليك) است.


با اين وجود تمام تغييرات در ميوه هاى خشک فقط تخريبى نبوده و گاهى از اوقات، اثرات ويژه اى براى حالت خشک برخى ميوه ها وجود دارد كه در تازه ى آنها اين اثرات كمتر است. به عنوان مثال، آلوى خشک اثر ملينى بيشترى نسبت به آلوى تازه دارد. مشابه همين اثر را در انجير خشک و توت خشک نيز مى توان مثال زد.


برخى از ميوه هاى خشک تا چهار برابر انواع تازه ى خودشان آنتى اكسيدان دارند. ميوه هاى خشک به دليل داشتن فيبر، آهن، سلنيوم و پتاسيم بالا انتخاب خوبى براى افراد دچار كمبود اين مواد هستند. با اين وجود از آنجا كه فرايند خشک كردن موجب از دست رفتن مقادير قابل توجهى مواد مغذى ديگر و افزايش درصد انرژى و قند در ميوه ها مى شود.

 

میوه خشک,ميوه هاى خشک,مصرف میوه خشک

 روش خانگی خشک کردن میوه موجب ضايع شدن شديد ويتامين Cمیشود


خشک كردن میوه چه تأثيرى بر ارزش غذايى ميوه ها دارد؟
روش هاى خشک كردن میوه، اثرات كم و بيش متفاوتى بر روى مقدار مواد مغذى ميوه خشک شده دارد. روش خانگی خشک کردن میوه يعنى پهن كردن ميوه ها در جلوى آفتاب موجب ضايع شدن شديد ويتامين C و برخى ديگر از مواد مغذى مى شود. 


در برخى موارد به منظور تسهيل فرآيند خشک كردن و كشتن ميكروب هاى بيمارى زا، ابتدا مدت كمى ميوه ها را مى جوشانند يا بخار مى دهند. اين كار باعث حفظ ويتامين B1 و پيش ساز ويتامين A در ميوه ها مى شود، اما مقدار ويتامين C را بيشتر كاهش مى دهد. خشک كردن میوه با دماى بالا نيز موجب كاهش كيفيت پروتئين ميوه ها توسط بدن مى شود.

 



تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها