مواد لازم
آرد - 130 گرم
شکر - 150گرم
تخم مرغ - 6عدد
وانیل - نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر - کمتر از یک قاشق چای خوری
پودر کاکائو - 120گرم
آب جوش - یک استکان
تخم مرغ ها را از قبل بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد.
بعد زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم. سفیده را هم می زنیم تا کف کند و نصف شکر را به آن اضافه می کنیم و بازهم سفیده ها را هم می زنیم تا بافت خامه ای پیدا کند، زرده را هم با وانیل و نصف شکر هم می زنیم تا پوک و کرمی رنگ شود، بعد به سفیده اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم می زنیم. آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را سه بار الک و آرام با تخم مرغ مخلوط می کنیم و با لیسک در یک جهت هم می زنیم. یک استکان آب جوش هم کم کم اضافه می کنیم.
داخل قالب را چرب و فر را از قبل گرم می کنیم و مواد را که داخل قالب ریختیم در دمای 180درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد.