0

خورش گردو اسفناج دامغانی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش گردو اسفناج دامغانی
یک شنبه 25 مهر 1395  9:59 AM

 

خورش گردو اسفناج دامغانی

 

مواد لازم

 

اسفناج خرد شده -  ۵۰۰ گرم

گردوی چرخ شده -  ۴۰۰ گرم
گوشت مرغ -  ۶۵۰ گرم
پیاز متوسط خرد شده -  ۲ عدد
رب گوجه فرنگی -  ۳ قاشق  غذاخوری
شکر- ۳ قاشق غذاخوری
رب انار -  یک پیمانه
چاشنی ترش  مثل آبغوره -  ۳ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه
ادویه خورشی -   یک قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه
 
*پیاز را تفت می دهیم وقتی کامل تفت داده شد، گوشت را اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم.
 
* سپس اسفناج خرد شده را اضافه می کنیم. بعد خیلی کم آب اضافه می کنیم و می گذاریم کامل بپزد.
 
*گردو را با کمی روغن تفت می دهیم.
 
*مقداری نمک و زردچوبه را هم با گردو  به خورش اضافه می‌کنیم. کمی آب اضافه می کنیم و می گذاریم کامل بپزد. حدود یک ساعت زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود. در این مرحله چاشنی ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا جا بیفتد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها