0

خاگینه قیقاناخ؛ صبحانه ساده تبریزی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

خاگینه قیقاناخ؛ صبحانه ساده تبریزی
دوشنبه 29 شهریور 1395  3:49 PM

وب‌سایت مواد لازم: خاگینه قیقاناخ یک صبحانه ساده و خوشمزه ترکی مخصوص شهر تبریز محسوب می شود. حتما آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.


مواد لازم:

    برای شربت زعفران:

 

  •     یک فنجان آب
  •     یک و نیم فنجان شکر
  •     1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
  •     گلاب 1 قاشق چایخوری


    برای خمیر :
 

  •     ¼ فنجان آرد همه منظوره
  •     نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  •     ¼ فنجان شیر
  •     1 قاشق غذاخوری آب سرد
  •     ¼ قاشق چایخوری هل
  •     2 عدد تخم مرغ بزرگ
  •     1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
  •     4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  •     کره 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خاگینه قیقاناخ


طرز تهیه:

1-ابتدا شربت خاگینه را تهیه میکنیم ، آب و شکر را حل میکنیم و میجوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله حرارت را خاموش میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود.

2-¼ آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط میکنیم و خوب بهم میزنیم و شیر را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس آب و هل را اضافه میکنیم.

3-دو عدد تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه میشکنیم و به مخلوط آرد و شیر اضافه میکنیم و به آرامی بهم میزنیم تا فقط ترکیب شود زعفران نیز اضافه میکنیم و بهم میزنیم.

4-تابه را داغ میکنیم و روغن و کره را می ریزیم و مواد مخلوط شده را در تابه میریزیم و شعله حرارت را کم میکنیم و بعد از گذشت چند دقیقه با کفگیر مواد داخل تابه را به چند قسمت تقسیم میکنیم و خاگینه را زیرو رو میکنیم تا دو طرف آن طلایی تیره شود.

5-شربت را به آرامی روی خاگینه ها ریخته تا به خورد خاگینه برود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها