0

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی
یک شنبه 28 شهریور 1395  5:29 PM

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی بزرگ, خرد شده : ۴ عدد

آناناس تازه , مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم

هویج , رنده شده : ۲ عدد

جوانه لوبیا : ۱۷۵ گرم

پیازچه خرد شده : ۱ دسته

کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : ۱ عدد

کرفس , چوب کبریتی خلال شده : ۳ ساقه

بادام زمینی , بدون نمک : ۱۷۵ گرم

فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : ۲ عدد

 

 

مواد لازم جهت تهیه سس:

 

کره بادام زمینی : ۶ قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۶ قاشق غذاخوری

سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری

فلفل چیلی قرمز , خرد شده : ۱ عدد

روغن کنجد : ۲ قاشق چای خوری

آب لیمو ترش : ۴ قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه سالاد مرغ اندونزی

 

طرز تهیه:

 

۱. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

 

۲. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

 

۳. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

 

۴. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

 

۵. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

 

۶. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز:

 

می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها