نقل قول rasekhoon_m
عرض سلام و ادب حضور شما. ضمن سپاس از ابراز لطفتان.
همراه گرامی شایان ذکر است: با احترام به نظرات خوب شما
سوم اینکه نفر دوم در داوری آثار رتبه تولید محتوا را کسب کرده کمااینکه هم تولید محتوای وبلاگ جزو موضوعات ارایه وبلاگ در جشنواره بوده و هم در کل جشنواره، تولید محتوا از اولویت و اهمیت ویژه برخوردار بوده است. این نکته در شرایط عمومی فراخوان جشنواره ذکر گردیده است. ضمنا این ابزار که توسط کاربر تولید و طراحی و ارایه شده به همه کاربران در ارایه وبلاگ های بهتر کمک می کند و کار زیرساختی و بسیار مفید برای همه اعضا است.
چهارم اینکه وبلاگ نفر سوم از لحاظ کیفیت موضوعات و مطالب در سطح بالای داوری قرار گرفت هم چنین سرعت لود شدن آن در راسخون و برای باز شدن خوب و قابل قبول بوده است. شاید سرعت اینترنت شما هم در این امر موثر است.
پنجم و نکته ی آخر که بسیار هم قابل توجه است اینکه شما بزرگوار اصلا در جشنواره مشارکت ننموده اید! ای کاش با بهترین وبلاگ ما را همراهی می کردید تا وبلاگ شما عزیز، بهترین گردد و دیگر عزیزان هم آن را الگویی قرار دهند برای مشارکت در دیگر برنامه های راسخون.
سلام و عرض ادب
اول اینکه من خودم شرکت نکردم ولی وقتی به کاری انتقاد وارد باشه دلیل نمیشه بفرمائین شما خودتون شرکت نکردین و ...
دوم : تولید محتوا که فرمودین چی بوده بفرمائید تا بفیه هم استفاده کنند (اگه بفرمائید شما شبهه این دوستمون هم برطرف شه)
سوم: از بابت سرعت لود شدن دوستمون فکر کنم درست فرمودند منم برای بار اول به سختی تونستم بازش کنم (این که سر کوچه شما اینترنتش خوبه بحث دیگه ایه شوخی کردما)
حتی می تونین سرعت لود شدنش رو با سایت های برآورد سرعت هم بصورت آنلاین چک کنین(من چک کردم سرعت لود جالب نبود)
ناراحت نشین ولی منم نظرم رو گفتم ممنون