قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتیِ لذیذ
پنج شنبه 18 شهریور 1395 4:19 PM
وبسایت پیمونه: یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1-گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود . برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.
2-نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده وکاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.
3-رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک وفلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه وبا گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).
4-این خورشت را میتوان با برنج سفید سرو کرد.
نکات:
1- این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
2-می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست