0

طرز تهیه شیره خرما در خانه

 
najmeh_farhadi
najmeh_farhadi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1395 
تعداد پست ها : 322
محل سکونت : فارس

طرز تهیه شیره خرما در خانه
چهارشنبه 17 شهریور 1395  4:35 PM

در این مطلب طرز تهیه شیره خرما را به شما آموزش می دهیم. اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند.

مواد لازم:
 

  • خرمای بدون هسته و کلاهک
  • آب جوش:به مقدار وزن خرما

 

طرز تهیه شیره خرما در خانه و نکات مهم تهیه آن


طرز تهیه :

1-خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

2-بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.

3-وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.

4-پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.

5-سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

6-بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.

7-دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.

8-حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

9-در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

نکات:

 1-بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.

2-دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.

3- اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.

 4-این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.

 5-ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها