پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»
شنبه 20 شهریور 1395 4:49 PM
مورد اول
نمیدونم شما تا حالا در مسابقه ای که به طور مثال سی روز پشت سر هم اجرا شده شرکت کردین یا نه؟
از همونایی که باید هر روز شرکت کنید!
و شما هم هر سی روز شرکت کردین.
بعد یه نفر میره درخواست میده که مسابقه رو چند روز تمدید کنید و موافقت میشه!
و شما حرص میخورید که چرا با تمدید مسابقه تعداد رقبای شما بیشتر شده (این مورد برای من پیش اومده)
اما
یه بار پیش اومده یکی دو روز در این وسط دسترسی به نت نداشته باشین و یا اینکه مشغله تون زیاد باشه؟ بعد خدا خدا میکنید کاش یه نفر بره درخواست تمدید و باز شدن مسابقه رو بده که شما هم بتونید کامل در مسابقه شرکت کنید. (جالبه این مورد هم برام پیش اومده)
خب من سری اول از تمدید مسابقه ناراحت شدم و سری دوم ذوق زده شدم.
مسئولین هم فکر میکنم بسته به درخواست کاربران اقدام به تمدید مسابقات میکنند.
بهتر هست فقط خودمون رو نبینیم و شرایط دیگران رو هم در نظر بگیریم.
خب این مورد اول
سلام. اینکه این موضوع باب شده خیلی بده! چرا عکس این موضوع رایج نشه!مثلا من بدونم یک مسابقه تا فلان تاریخ فقط برگزار میشه و به هیچ وجه تمدید نمیشه دیگه برا همیشه حساب کارمو میکنم.
البته دیدگاه کمی حضور شرکت کننده ها هم باعث این تمدید ها میشه! چون مثلا اگر ده تا کاربر بگن جوایز افزایش بدین باز هم به نظرات کاربران توجه میشه؟!!
دوست گرامی مگه اینجا کجاست؟ کنکور سراسری نیست که زمان و ساعتش به هیچ وجه تغییر نکنه که البته بنا به شرایطی اونم تغییر می کنه ( برای مثال عرض کردم). سایت و انجمن راسخون یه سایت پربیننده و پرکاربر هست. نمی خوام بی جهت دفاع کنم نواقصی هم داره که البته قسمت انتقاد و پیشنهاد داره. که البته یکی از نواقصش که ذکرش تو انتقاد و پیشنهاد هم فکر نکنم اثری داشته باشه اینه که اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگه نمیشه راحت حرف دلت رو بزنی که اینم به اقتضای موقعیتشه. جنگ که نداریم باهم. بگذریم.
من به شخصه از یک کلامی بودن بدم میاد درمقابلش از دم دمی مزاج بودن هم بدم میاد. تو مسابقاتی مثل مسابقات هفتگی و یا بعضی موارد مسابقات دوره ای که مدتی نسبتاً طولانی ادامه داره تمدید کردن شکل خوبی نداره. مسابقه از مسابقه بودن میفته، ولی تو مسابقات دوره ای که هربه یک مدت بنا به مناسبتی برگزار میشه فکر نمی کنم تمدید صورت و شکل بدی پیدا کنه. همونطور که مدیر گرامی آجی سلما اشاره کردن شاید کسی وقت نکنه یا اینترنتش جوابگو نباشه برا من بارها پیش اومده مخصوصاً همین هفته که مدیریت این مبحث رو قبول کردم. ببخشید سرتونو درد آوردم. بقیش باشه برا بعد. فعلاً