0

مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»

nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»
چهارشنبه 17 شهریور 1395  9:57 AM

نقل قول ehsan007060

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به سایت وارده حذف بی سر و صدا و گاها بی دلیل پست توسط واحد نظارته!

با درود و سپاس از شما

با اطلاع می رساند واحد نظارت بی دلیل پستی رو حذف نمیکنه، اما با توجه به اینکه تعدادی کاربران منابع مشخص و یکسانی رو واسه ارسال پست های خود در نظر می گیرند مثل باشگاه خبرنگاران جوان و... تعداد پست های تکراری زیاد میشه
بنده اگه کمی فاصله زمانی بین ارسال پست های تکراری باشه سعی میکنم پست رو حذف نکنم اما گاها پست ها با فاصله زمانی خیلی کم تکراری میشن، حتی به فاصله چند دقیقه
خب قوانین هم مشخصه ولی بنده سعی میکنم تا جایی که راه داره حذف نکنم.

در مورد حذف بی سر و صدا، بنده پیام میدم که پستتون حذف شد، اما تعدادی معدود بی اعتنا به پیغام دریافتی همچنان کار خودشون رو دنبال میکنن که من هم دیگه پیغامی مبنی بر حذف پست به ایشان ارسال نمی کنم.

بعضی اوقات هم یه پست در برترین ها یا لینک های چرخشی هست و کاربر بازم اقدام به ارسال همون پست میکنه نمیگم عمدی ولی حداقل یه نگاه اجمالی به پست ها داشته باشه

بعضی از کاربران هم علی رقم تذکرات قبلی، اقدام به ارسال پست های نجومی میکنن که پر از لینک و ... هست، خب اگه بنده بخواهم تک تک پست ها رو ویرایش کنم که تایید پست ها و تایید امتیازات به تعویق می افته و کاربران اعتراض دارن که به حقه، وقتی کاربری بی توجه به قوانین کار خودشو انجام میده اگر بنده وقت برای ویرایش پست هاش بزارم در حق دیگر کاربران اجحاف میکنم، چون اون کاربر خودش وقت واسه ویرایش و ارسال صحیح پست هاش نمی گذاره و توقع داره من انجام بدم.

درو دل زیاده بخدا اما حیف که وقت نیست
مطمئن باشین پستی بی دلیل حذف نمیشه

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet nargesi mehdi0014 omiddeymi1368 zaker7007 nargesza borkhar ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها