اسنکی که با پنیر کهنه درست می شود!
جمعه 12 شهریور 1395 2:20 PM
وبسایت آوای سلامتی: خردل, مزه ی پنیر کهنه را شدت بیشتری می بخشد و این اسنک پنیر و خردل را به سرحد خوشمزگی می رساند.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
2. آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .
3. با پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را از مخلوط حاضر یک خمیر نرم درست نمایید .
4. بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر 2/5 سانتیمتر درآورید .
5. با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .
6. برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا درجه 7 فرهای گازی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود .
7. نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
نان اسکن باید در همان روزی که پخته می شود, خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود. هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست