0

پای اسپاگتی (جدید)

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پای اسپاگتی (جدید)
دوشنبه 8 شهریور 1395  7:45 PM

آموزش و طرز تهیه پای اسپاگتی (جدید)
مواد لازم براي 6- 4 نفر:

هويج بزرگ: ‌2 عدد،‌پوست كنده و خرد شود

اسپاگتي: 250 گرم

سس گوجه فرنگي: 400 گرم

پنير ريكوتا:‌ يك پيمانه

تخم‌مرغ: يك عدد

پنير موزارلاي رنده شده: يك و يك چهارم پيمانه

گوشت قلقلي چرخ كرده: 10- 8 عدد

پودر ارگانو: يك قاشق چاي‌خوري

نمك و فلفل به اندازه لازم
i
طرز تهيه:

• فر را از پيش روي 350 درجه از پيش گرم كنيد.

• در قابلمه آب جوش اسپاگتي را به مدت 8 دقيقه بپزيد.

• هويج را به مخلوط اضافه كرده و 3- 2 دقيقه ديگر آن را بجوشانيد.

• مخلوط را درون آبكش ريخته سپس آن را درون كاسه‌اي منتقل كنيد.

• سس گوجه فرنگي، سه چهارم پنير موزارلا و ريكوتا را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.

• قبل از اضافه كردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنيد تا كمي خنك شود.

• تخم‌مرغ، گوشت قلقلي، پودر ارگانو و نمك و فلفل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پاي بريزيد و مابقي پنير موزارلا را روي آن بپاشيد و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقيقه يا تا زماني كه رويه آن قهوه‌اي شود حرارت دهيد.

• پاي را از درون فر خارج كرده و قبل از برش،‌ 5 دقيقه صبر كنيد تا كمي خنك شود

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها