0

انقلابی در سالادهای سنتی، با این سالادهای مدرن

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

انقلابی در سالادهای سنتی، با این سالادهای مدرن
یک شنبه 7 شهریور 1395  3:42 PM

وب‌سایت ایران کوک: سالاد بیـکن از جمله سالاد هایی است که مانند سالاد سـزار در ترکیب آن از نان تست مزه دار شده استفاده مـی شود. اگر به سالاد های متنوع و سبک علاقه مندید، این غذا یکی از بهترین هاست.

مواد لازم:

 

  •     بیکن دودی 60 گرم
  •     پنیر پارمسان 25 گرم
  •     جوانه گندم 60 گرم
  •     گوجه گیلاسی 8 عدد
  •     شاهی 10-15 برگ
  •     نان کروتان 1 تست بزرگ
  •     کاهو فرانسوی چند برگ
  •     روغن زیتون 20 گرم
  •     پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

 

سالاد بیکن دودی


طرز تهیه:

1. کاهو را شسته و خرد کنید. بیکن را خرد و در صورت تمایل در تابه، کمی برشته کنید.

2. برای درست کردن نان کروتان، نان تست را به مربع های کوچک برش بزنید و به آن روغن زیتون و پودر سیر زده و آن را در تابه و یا فر برشته کنید.

3. کاهــو خرد شده، گوجــه دو نیم شده، بیــکن خرد شده،جــوانه، شــاهی و نان کروتان را با هم در کاسه ریخته و روی آن پنیر و سس بریزید.

4. برای درست کردن سس 1 قاشق مربا خوری خردل رو با 4/1 فنجان روغن زیتون خوب مخلوط کنید و به آن یکی دو قاشق غذاخوری سرکه و4/1 فنجان خامه اضافه کنید سپس به سالاد اضافه کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها