سس پیاز کاراملی
یک شنبه 7 شهریور 1395 2:23 PM
مواد لازم
روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
پیاز شیرین خلالی شده- 2 عدد
خامه ترش - یک فنجان
دوغ – یک دوم فنجان
نمک- یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
حدود 20 دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شود.
سپس یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بسیار کم، آب جذب پیازها شود.
زیر تابه را خاموش کنیدو بگذارید برای یک ساعت سرد شود.
حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.پیازهای کاراملی شده را درون این سس بریزید و کاملا هم بزنید.برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.از این سس می توانید به جای سس مایونز یا قرمز استفاده کنید .
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست