طرز تهیه املت فرانسوی
یک شنبه 31 مرداد 1395 10:08 AM
درست کردن املت فرانسوی بیشتر از اسکرامبل تخم مرغ وقت نمی گیرد اما شاید برای درست کردن آن نیاز به کمی تمرین داشته باشید. املت فرانسوی باید نرم و یک رنگ و بدون هیچ نشانه سوختگی در بیاید.
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
کره
کمی پیازچه خرد شده
طرز تهیه:
برای این کار باید از هر دو دست خود کار بکشید. یعنی با یک دست تاوه را تکان بدهید و با دست دیگر تخم مرغ ها را در تاوه هم بزنید. درست وقتی که تخم مرغ ها شکل گرفتند باید آن را روی هم تا کنید و املت را که زرد یک رنگ شده است را به بشقاب منتقل کنید.
قسمت بیرونی املت باید مثل اسکرامبل پف کرده باشد و قسمت داخلی آن مثل فرنی نرم و کمی شل باشد. اگر می ترسید تخم مرغ ها وا برن ترستان بی دلیل است چون با هم زدن تخم مرغ ها هنگام پخت امکان وارفتنشان وجود ندارد. من خودم بعد از یاد گرفتن این روش دوست ندارم تخم مرغ را به هیچ روش دیگری جز این سرو کنم.
1. تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم بزنید. البته نه به اندازه که تخم مرغ ها کف کند.
2. تاوه را روی گاز گرم کنید. بعد از این که گرم شد کره را داخل آن بریزید. تاوه را تکان دهید تا کره به همه جای آن برسد. وقتی کره جلزولز کرد تخم مرغ ها را اضافه کنید.
3. با یک دست تاوه را به عقب و جلو تکان دهید تا تخم مرغ ها نچسبد. و با دست دیگر آن را به صورت دایره ای هم بزنید.
4. وقتی قسمت زیری تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد و شبیه به اسکرامبل کمی مرطوب شد دیگر تاوه را تکان ندهید و کمی آن را کج کنید تا املت در یک طرف تاوه قرار بگیرد.
5. با استفاده از چنگال یک طرف املت را تا وسط آن تا کنید. طرف دیگر را هم تا وسط تا کنید.
6. سپس با دقت املت را از تاوه طوری به بشقاب منتقل کنید که قسمت تا شده در زیر قرار بگیرد و معلوم نشود.
7. هنگام سرو روی آن کمی پیازچه خرد شده بریزید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست