0

«پیازو» غذای نام آشنای زنجانی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«پیازو» غذای نام آشنای زنجانی
چهارشنبه 27 مرداد 1395  12:38 PM

«پیازو» غذای نام آشنای زنجانی

 

از غذاهای سنتی زنجان که شاید امروزه کمتر کسی به نحوه پخت آن آشنا باشد، اما در روزگاری نه چندان دور، مادران و بانوان با ذوقی خوش و با کمترین و سالم ترین مواد کوهی و طبیعی، غذایی فراهم می‌کردند که سردی شبهای زمستان را به خاطره‌ای خوش بدل می‌کرد. غذایی داغ و دلچسب، به نام پیازو که مناسب وعده شام بود.
 

چی لازم داريم:
عدس 1 لیوان
آلوچه و زردآلوی خشک 1 لیوان
پیاز خورد شده 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ
آرد گندم 1 الی 2 ق غ
روغن و نمک و زردچوبه به میزان لازم

 

چطور بپزيم:
1. برای تهیه این غذا ابتدا آلوچه زردآلو هامونو تو آب گرم خیس میکنیم.


2. بعد پیاز رو تفت میدیم بعد آرد رو بهش اضافه میکنیم. رب گوجه نمک و زردچوبه رو اضافه می کنیم و عدس رو اضافه کرده به میزان لازم بهش آب اضافه میکنیم.


3. اجازه میدیم عدس پخته بشه آخرای پخت عدس آلوچه و زرد آلو هامونو بهش اضافه میکنیم تا با هم بپزن و مزه ترششون به غذا در بیاد. آبش رو هم تنظیم میکنیم که یه وقت کم نیاد و خدایی نکرده غذاتون نسوزه.


4. غذا که جا افتاد و موادش خوب پخت اون رو تو کاسه به صورت ترید کردن سرو می کنیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها