0

چیپس_هویج_سرکه‌ای ملس

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

چیپس_هویج_سرکه‌ای ملس
چهارشنبه 27 مرداد 1395  7:37 AM

چیپس_هویج_سرکه‌ای ملس

چی لازم دارم:
۳ عدد هویج
۱/۲ فنجان سرکه سفید یا سرکه سیب
۱/۲ فنجان آب
۶ قاشق سوپ‌خوری عسل
۱ بوته سیر، پوست کنده و له شده
۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ عدد فلفل تند چیلی
چطوری درست کنم:
۱.هویج‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. درون بخارپز ریخته و تا زمانی که ترد شوند، چیزی در حدود ۳ تا ۴ دقیقه می‌پزیم. هویج‌ها زیر آب سرد گرفته تا پخت آنها متوقف شود. درون آبکش ریخته تا آبشان گرفته شود، سپس هویج‌ها را درون ظرف پیرکس یا سفالی بریزید.

۲.سرکه، آب، عسل، سیر، زردچوبه و فلفل چیلی را درون ماهی‌تابه‌ای غیرآلومینیومی ریخته و مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید و برای مدت ۵ دقیقه بپزید.

۳.مخلوط مواد داغ را با گذراندن از الک روی هویج‌ها بریزید و روی آن را کاملا بپوشانید. درب آن را گذاشته و به مدت چند ساعت یا یک شب درون یخچال قرار دهید. این چیپس را حتی درون فریزر نیز می‌توانید نگهدارید.

مواد مغذی: ۱۵.۴ کالری، ۰.۲ گرم پروتئین، ۳.۸ گرم کربوهیدرات، ۰.۶ گرم فیبر، ۲.۸ گرم شکر، ۰.۱ گرم چربی، ۰ گرم چربی اشباع شده، ۱۵ گرم سدیم.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها