چیز_کیک_پرتقالی
چهارشنبه 27 مرداد 1395 7:36 AM
چیز_کیک_پرتقالی
چی لازم دارم:
پنیر لبنه: 400 گرم
زرده تخممرغ: 2 عدد
تخممرغ کامل:یک عدد
خامه قنادی: 400 گرم
شکر: 200 گرم
پودر ژلاتین: 3قاشق سوپخور
آب سرد:یکدوم لیوان
رنگ نارنجی خوراکی:چند قطره
آب پرتقال: یک لیوان
چطوری درست کنم:
1. ابتدا شکر، زردههای تخممرغ و تخممرغ کامل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط میکنیم تا جایی که پف کنند. سپس آب پرتقال را اضافه کرده، هم میزنیم و مواد را همراه آب پرتقال داخل کرمپزی روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم تا کرم به جوش آید. وقتی به نقطه جوش رسید فورا مواد را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا سرد شود.
2. در این فاصله سیروپ پرتقال، پنیر لبنه و خامه مخصوص قنادی را با درجه کند همزن برقی با هم مخلوط میکنیم و مایه تخممرغ را داخل آن می ریزیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب میکنیم و داخل کرم میریزیم. همیشه به این نکته دقت میکنیم که کرم و ژلاتین هیچکدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.
3. کرم را داخل قالب میریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. بهتر است مواد چیزکیک را داخل قالب کمعمق بریزیم و روی کیک برگردانیم. برای این کار از یکسوم میزان کیک بادام و پرتقال در قالب گرد 30 سانتیمتری استفاده میکنیم.