0

آرزوي روبرتو کارلوس سرمربيگري رئال

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

دوشنبه 13 دی 1389  10:21 AM

ظاهراً روبرتو کارلوس، مدافع چپ پيشين تيم ملي برزيل و باشگاه رئال مادريد اسپانيا، قصد ندارد به اين زوديها کفشهاي خود را آويزان کند.

روبرتو کارلوس سی و هفت ساله که همچنان در ترکیب ثابت تیم کورنتیانس به زمین می رود، اعلام کرده قصد دارد تا سال دو هزار و دوازده بازی کند و آرزو دارد روزی سرمربی رئال مادرید اسپانیا شود.

روبرتو کارلوس به این مسئله اذعان دارد که حضورش در رئال مادرید اسپانیا به پیشرفت فوتبال وی بسیار کمک کرد. جناح چپ تیزپای سالهای پیش تیم ملی فوتبال برزیل به مدت بیش از ده سال با کهکشانی های مادرید بازی کرد و سپس برای دو فصل به تیم فنرباغچه ترکیه پیوست اما دوباره به کشورش بازگشت و در حال حاضر با پیراهن کورنتیانس به میدان می رود.

روبرت کارلوس در مصاحبه ای مفصل با نشریه ورزشی آس اعلام کرد آرزویش این است که پس از خداحافظی از بازیهای باشگاهی، بتواند یک روز هدایت تیم رئال مادرید اسپانیا را بر عهده بگیرد. کارلوس ادامه داد من امیدوار هستم که پس از پایان دوران فوتبالم از طرف مسئولان رئال مادرید به عنوان سفیر حسن نیت این باشگاه انتخاب شوم، من امیدوار هستم که فلورنتینو پرز مرا به این سمت منصوب کند.

بازیکن برزیلی سابق رئال مادرید تاکید کرد من با دقت بازیهای لالیگا را پیگیری می کنم. زمانی که رئال مادرید پنج بر صفر از بارسلونا شکست خورد، من بسیار غمگین شدم اما کاملا اطمینان دارم که در بازی برگشت، شرایط کاملا متفاوت خواهد بود و مادریدی ها انتقام خواهند گرفت.

به گزارش پایگاه اینترنتی کرونوفوت، روبرتو کارلوس که اکنون سی و هفت سال دارد هنوز حرفی از خداحافظی از فوتبال نزده است. قرارداد کارلوس با تیم کورنتیانس سال دو هزار و یازده به پایان می رسد. وی افزود قصد دارد در سال دو هزار و دوازده هم در لیگ فوتبال امریکا بازی کنم و در انجا به دوران فوتبال خودم پایان دهم. روبرتو کارلوس که به عنوان بهترین مدافع چپ و یکی از ده بازیکن نامزد جایزه توپ طلا در جام قهرمانی باشگاههای امریکای جنوبی انتخاب شده است، به همه ثابت کرده است که به همراه رونالدو همچنان در اوج بسر می برد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها