0

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

 
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی
پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:31 PM

روش ششم
 
🎁1- سیب را کاملاً بشویید و توسط چرخ گوشت به پوره تبدیل کنید.
🎁2- پوره حاصل مقدار یک تا دو قاشق مخمر نانوایی اضافه کنید (طریه آماده سازی مخمر نانوایی یک یا دو قاشق از مخمر را در نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید تا حل شود)
🎁3- محلول حاصل را بحدود 5 تا 10 کیلو پوره سیب آماده اضافه کنید. مخلوط حاصل را در یک جای که دمای آن حدود 27 درجه سانتی گراد است بگذارید بماند. حدود 2 تا 3 هفته مرحله الکلی و به همین مدت مرحله ترش شدن زمان خواهد برد.
🎁4- بعد ازترش شدن محصول حاصل ار صاف کرده و برای مدت چند هفته به حال خود بگذارید تا کاملاً برسد بعد ازاتمام مراحل فوق سرکه حاصل آماده مصرف خواهد بود.
 

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها