0

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

 
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی
پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:30 PM

روش پنجم
 
🎁1- سیبها را کاملاً بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
🎁2- سیب ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر کیلوگرم سیب که در فصل برداشت استفاده می شود 5/1 لیتر آب به آن اضافه می کنیم.
🎁3- اگر سیبها چروکیده باشندو یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می شود.
🎁4- مخلوط سیب و آب را به مدت 3 تا 4 روز در جای تمیز می گذاریم وهر روز به هم می زنیم.
🎁5- مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که 4/1 بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد.
🎁6- دبه را در جای گرم نگهداری می کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت 4 تا 5 روز مرتب هر روز هم می زنیم تا زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد دربظرف را می بندیم به مدت 25 تا 30 روز می ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت 25 روز، مزه آن را می چشیم اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.

 

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها