پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی
پنج شنبه 21 مرداد 1395 2:29 PM
🌸3-روش سوم
🎁1- سیب را کاملاً بشویید.
🎁2- سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید.
🎁3- به هر میزان که سیب داخل ظرف می ریزید نصف ظرف را آب می ریزید و هر سه کیلو سیب یک کیلو سرکه به آن اضافه می کنید.
🎁4- می توانید از سرکه های بهداشتی که در بازار وجود دارد استفاده کنیدو یا از سایر سرکه هامثل انگور گلابی که خودتان در منزل آماده دارید استفاده نمایید.
🎁5- ظرف را کاملاً پر نکنید مقدار 4/1 ظرف را خالی نگهدارید تا جای کافی برا تخمیر داشته باشد.
🎁6- در جای گرم ظرف آماده را قرار می دهید.
🎁7- هفته ای یکبار مواد را زیر و رو می کنید تا تخمیر سریعتر انجام شود.
🎁8- بعد از اینکه مواد کاملاً یک دست شد و آب بالا آمد با صافی تمیز صاف می کنید.
🎁9- مواد صاف شده را در جای تمیز قرار می دهید بعد از مدت 15 تا 20 روز آماده مصرف می باشد.