0

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

 
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی
پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:28 PM

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

 1🌸- روش اول

🎁1- سیب را کاملاً بشویید.
🎁2- سیب را به چهار قسمت نموده.
🎁3- سیب آماده را درون دبه یا ظرفی می ریزیم. و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب نموده به مواد اضافه می کنیم و یا مقدار یک کفه دست نان روی مواد قرار می دهیم و 4/1 روی ظرف را خالی نگه می داریم تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد.
🎁4- ظرف را در جای گرم در دمای 20 الی30 درجه نگهداری می کنیم.
🎁5- بعد از تخمیر شدن سیب ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف می کنیم.
🎁6- مایه صاف شده را در ظرف در بسته می ریزیم بعد از مدت 15 روز قابل مصرف می باشد.
توجه: در این روش از آب استفاده نشده است.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها