فرفره قارچ و پنیر؛ یک پیش غذای فوق العاده
سه شنبه 19 مرداد 1395 12:51 PM
قارچ و پیازچه رو نمک می زنیم و در کره تفت می دیم:
صبر می کنیم مخلوط قارچ کمی سرد شود بعد با پنیر خامه ای مخلوط می کنیم:
خمیر پیتزا رو به صورت چهار گوش پهن می کنیم و مخلوط قارچ و پنیر رو روی خمیر پخش می کنیم :
خمیر رو به شکل رولت می پیچیم و با کارد تیز حلقه حلقه برش می زنیم:
برش های رولتی رو در سینی فر چرب شده می چینیم کمی روغن روی سطح نان ها می مالیم. تخم مرغ رو در کاسه ای شکسته و با برس روی برش ها می مالیم و کمی آویشن یا کنجد یا هر دانه ای که دوست داریم روشون می ریزیم:
۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه می پزیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست