پاسخ به:كاشت و پرورش گل_گاوزبان
دوشنبه 18 مرداد 1395 12:27 PM
برداشت گل گاوزبان :
با کاشت بذر گل گاوزبان هر چهار هفته یک بار، یک منبع گل گاوزبان را تضمین خواهد کرد. برگ ها می توانند در هر زمان برداشت شوند و به صورت تازه استفاده شوند. بعد از برداشت می توان برگ ها را خشک کرد و از آن ها استفاده نمود. در صورتی که گل گاوزبان میزبان زنبورهای عسل باشد، عسلی که تولید می شود طعم بسیار عالی دارد.
هشدار :
کسانی که بیماری کبدی دارند نباید از گل گاوزبان استفاده کنند و ممکن است برای کبد سمی باشد. گل گاوزبان قرن هاست که توسط هزاران نفر مصرف شده است و به احتمال زیاد باید در سلامت کامل در مقادیر نرمال استفاده شود. استفاده زیاد از گل گاوزبان ممکن است اثر دیورتیک داشته باشد (باعث تکرر ادرار می شود).