پاسخ به:اخبار تکنولوژی
سه شنبه 20 مهر 1395 10:47 AM
محققان دانشگاه MIT با استفاده از مواد الکتروکرومیک موفق به ساخت پنجره ای شده اند که با اعمال الکتریسیته ناچیز خیلی سریع قادر به تغییر حالت از شفاف به مات می باشد. گرچه اولین روش ارائه شده برای تغییر حالت رنگ شیشه نمی باشد، اما زمان پاسخگویی بسیار سریع و مصرف انرژی کمتری دارد. همراه "بهترین ها در زمین" باشید.
روش های دیگر برای تغییر رنگ به چند دقیقه زمان نیاز دارند، و حتی با این شرایط نمی توانند به سطح رنگ مورد نظر دست پیدا کنند و همچنین برای مات ماندن شیشه نیاز به جریان برق دائمی دارند. اما ابتکار MIT تنها در زمان تغییر رنگ به نیروی برق نیاز داشته، چنانکه پس از ان و قطع منبع انرژی نیز شیشه در همان حالت رنگ مشکی باقی خواهد ماند.
محققین دانشگاه MIT برای دستیابی به زمان پاسخ دهی آنی نیز از موادی شبیه اسفنج به نام چارچوب های فلزی آلی استفاده کرده که قادر به عبور الکترون ها و یون ها از میان خود خیلی سریع می باشد. با اعمال منبع انرژی نیز بار منفی درون شیشه ایجاد شده و از طرفی یون های مثبت درون چارچوب پنجره جهت خنثی کردن بار منفی به سمت ان هجوم می برند و در نتیجه رنگ شیشه تغییر می نماید.
این گروه تحقیقاتی نیز دو ماده شیمیایی مختلف را جهت ترکیب رنگ های قرمز و سبز نیز با هم ترکیب کرده تا رنگ نهایی تقریبا مشکی باشد.
Mircea Dincă، از اساتید شیمی این دانشگاه گفته است که روش انها در مصرف انرژی بسیار صرفه جویی کرده، چرا که نیاز به سیستم های تهویه مطبوع را کاهش می دهد. بعلاوه در زمان تابیدن مستقیم نور خورشید از پنجره به محیط اتاق می توانید تنها با فشردن یک دکمه نیز ان را مات نمایید.
وی معتقد است که می توان از این سیستم در حوزه نمایشگرهای هوشمند با مصرف انرژی پایین همچون تکنولوژی e-ink در کتابخوان های کیندل استفاده کرد.
این راهکار فعلا در فضای ازمایشگاهی بصورت عملی درامده، اما برای اجرایی شدن در صنعت مسیر طولانی را در پیش دارد.
...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
وبلاگ یا حسیــن مظلوم
وبلاگ محبان مهـــــدی عج
وبلاگ مدافعان حرم