پاسخ به:اخبار تکنولوژی
جمعه 16 مهر 1395 6:32 PM
پوشاندن غذا در پلاستیک می تواند از میزان فساد مواد غذایی بکاهد، اما نقایصی در این شیوه وجود دارد برای مثال این روش برای تمامی مواد غذایی به خوبی عمل نمی کند و ضایعاتی را درپی دارد که سال هاست موجب آلودگی مناطق زمینی و اقیانوس ها شده است. جایگزین های زیست تجزیه پذیر مانند چیتوسان و روغن های ضروری به عنوان جایگزین های ممکن مورد مطالعه قرار گرفتند و اکنون دانشمندان از پروتئین کازئین شیر برای ایجاد غشاهای بسته بندی استفاده کرده که زیست تجزیه پذیر و خوراکی بوده و در جلوگیری از فساد بهتر از پلاستیک عمل می کند. با بهترین ها در زمین همراه باشید.
غشای کازئینی که نتیجه ی تحقیقات بخش کشاورزی ایالات متحده است، دارای حفره های بسیار کوچک تری از آپشن های بسته بندی فعلی می باشد و طبق گزارش ها این ساختار تا 500 برابر بهتر از پلاستیک ها در مسدود کردن اکسیژن عمل می کند. علاوه بر کاهش ضایعات با افزایش عمر قفسه ای غذا، پایه ی پروتئین شیر همچنین به این معناست که بسته بندی سریعا زیست تجزیه پذیر می باشد یا می تواند همراه با محتویات خود خورده شود.
پژوهشگر ارشد این پروژه، پگی توماسولا، گفته است: "غشاهای مبتنی بر پروتئین در مسدود کردن اکسیژن بسیار قدرتمند عمل می کنند که این امر به جلوگیری از فساد مواد غذایی کمک می کند. این ماده وقتی در بسته بندی استفاده شود، می تواند در طول توزیع در زنجیره ی غذایی منجر به جلوگیری از ضایعات غذایی شود."
در طول تلاش های اولیه برای توسعه ی این بسته بندی، پژوهشگران از کازئین خالص استفاده کردند و درحالیکه متوجه شدند این ماده در مسدود کردن اکسیژن موثر است، اما ماده ی حاصل بسیار انعطاف پذیر بوده و در آب سریع تر حل می شده است. برای غلبه بر این مشکل، گروه پکتین مرکبات را نیز افزود تا غشا را بادوام تر سازد و مقاومت آن نسبت به گرما و رطوبت را افزایش دهد.
بسته بندی کازئین که خوردنی است هنوز نیاز به پوشیده شدن در لایه های محافظ خارجی دارد تا خشک و تمیز باقی بماند، به این ترتیب اگرچه این پوشش بسته بندی هنوز نمی تواند جایگزین کامل پلاستیک باشد، اما می تواند مقدار استفاده از آن را به میزان قابل توجهی کم کند.
گروه توسعه دهنده در حال ادامه ی تلاش های خود برای بهبود بسته بندی کازئین بوده و در حال حاضر نمونه های از این غشا را برای کمپانی تکسان ساخته است. این گروه امیدوار است تا سه سال آینده اقدام به فروش این بسته بندی در بازار نماید. این پژوهش در 252مین نشست ملی و انجمن شیمی امریکا ارائه شد.
...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
وبلاگ یا حسیــن مظلوم
وبلاگ محبان مهـــــدی عج
وبلاگ مدافعان حرم