0

اخبار تکنولوژی

 
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 2796
محل سکونت : اردبیل

پاسخ به:اخبار تکنولوژی
چهارشنبه 7 مهر 1395  2:49 PM

تلسکوپ فضایی اسپیتزر در ماموریت نهایی

 

"فراتر"، نامی است که به ماموریت جدید تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا داده شده و قرار است سی ماه طول بکشد. این ماموریت که از ماه اکتبر شروع می شود، شامل مشاهدات جدید در زمینه ی اخترشناسی، کیهان شناسی و جستجو به دنبال سیارات فراتر از منظومه ی شمسی خواهد بود. با ما در بهترین ها در زمین همراه باشید.

این تلسکوپ فضایی که در بیست و پنجم آگوست 2003 از روی موشک Delta II از سکوی پرتاب Complex 17Bدر کیپ کاناورال فلوریدا پرتاب شد، وارد مدار خورشید مرکز زمین شد. به دلیل سرعت مداری کندتر آن، در حدود 0.1 واخد اخترشاسی در سال از مدار زمین انحراف پیدا کرد (15 میلیون کیلومتر).

اسپیتزر که برای تحقیقات در عمق فضا طراحی شد، مجهز به یک دوربین اینفرارد IRAC، طیف نگار اینفرارد، و فتومتر تصویربرداری چندباند است. اما دو ابزار آخر نیاز به خنک سازی مداوم با هلیوم مایع دارند که در سال 2009 هلیوم مایع این تلسکوپ به اتمام رسید. ناسا، ماموریت خود را از "سرد" به "گرم" تغییر داد و بر دو دوربین همچنان در حال کار از چهار دوربین IRAC تکیه کرد.

پاسخ به:اخبار تکنولوژی

جیوانی فازیو، پژوهشگر ارشد IRAC گفته است: "با همکاری گروه IRAC و تیم علمی مرکزی اسپیتزر، ما متوجه شدیم تا چه اندازه می توانیم بهتر از حد تصورمان به اجرای ابزار IRAC بپردازیم. این تلسکوپ همچنین در وضعیت بسیار پایدار و در مدار عالی برای مشاهده ی بخش عظیمی از آسمان قرار دارد."

طبق اعلام ناسا با شروع ماموریت فراتر که همچنین Cycle 13 نامیده شده و از اول اکتبر شروع می شود، اسپیتزر وارد یک میدان جدید با مشاهده ی اشیا و اجرامی که در هدف اولیه ی طراحی این تلسکوپ نبوده، می شود. این اجرام شامل کهکشان های دوردست که زمان تولدشان به اوایل جهان برمی گردد، سیاهچاله ی قرار گرفته در مرکز کهکشان ما، و جستجوی بیشتر برای فراسیارات دیگر است.

بنا به اعلام ناسا اگرچه اسپیتزر برای شکار سیارات طراحی نشده، می تواند آزمایشات استاندارد جهت جستجوی فراسیارات را انجام دهد مانند بررسی تغییرات در نور ستاره ی میزبان در طول گذر سیاره ای.

با این حال ناسا گسترش عمر اسپیتزر را بدون چالش نمی داند. به دلیل آنکه این تلسکوپ از زمین منحرف شده، فاصله ی افزایش یافته به معنای آن است که آنتن های این سفینه فضایی باید در زاویه ی بالاتر قرار گیرد. این عمل نه تنها باعث می شود تلسکوپ در معرض نور خورشید و گرمای بیشتری قرار گیرد، بلکه منجر به آن می شود که پنل های خورشیدی آن هم نور کافی دریافت کنند که بر روی باتری ها فشار وارد می شود.

ناسا اعلام کرده با وجود تمامی ریسک ها و مشکلات، اسپیتزر به ماموریت خود تا زمانی ادامه می دهد که تلسکوپ جیمز وب وارد فاز نهایی خود شده و بالاخره در سال 2018 به فضا پرتاب شود.

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها