0

«ماکارونی با سویا و قارچ»

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«ماکارونی با سویا و قارچ»
یک شنبه 17 مرداد 1395  8:01 AM

«ماکارونی با سویا و قارچ»

 

چی لازم داريم:
سویا یک بسته
پیاز دوعدد متوسط
قارچ چهارعدد
ذرت پنج قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
ماکارونی یک بسته
نمک و فلفل به میزان لازم

 

چطور بپزيم:
برای درست کردن رشته های ماکارونی باید آب را جوش بیاورید. ماکارونی ها را در آن بریزید تا جوش بخور. سپس آن را آبکش کنید. بهتر است ماکارونی با سویا را به شکل دم شده میل نکنید، بلکه پس از اینکه مایه آماده شد. آن را روی ماکارونی بریزید و میل کنید.


اما طرز تهیه ی مایه ی ماکارونی ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود، پس از آن سویا را با گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و در صورت تمایل کمی زردچوبه، به پیاز اضافه کنید و هم بزنید ، پس از دقایقی ذرت و قارچ را به آن اضافه کنید.


حالا مایه ی ماکارونی آماده است . در بین بعضی خانواده ها مصرف گوشت محدود است و از طرفی اعضای خانواده این غذا را دوست دارند، پس با جایگزینی سویا به جای گوش می توانید غذایی خوشمزه و متنوع میل کنید.
 

خواص ذرت :
همچنین این مواد (فیبر)، موجب کاهش کلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود. مصرف روزانه یک فنجان دانه های ذرت در میان وعده های غذایی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشی از یبوست) را کاهش دهد. همچنین مصرف میزان کافی از فیبر گیاهی به بهبود عملکرد روده ها کمک و مانع از ابتلا به یبوست و هموروئید می شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها