0

طرز تهیه کیک کره ای دورنگ

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه کیک کره ای دورنگ
یک شنبه 17 مرداد 1395  7:51 AM

طرز تهیه کیک کره ای دورنگ

 

چی لازم داريم:
کره: یک پیمانه
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 5 عدد
شیر: یک چهارم فنجان
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد سفید: سه فنجان
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: سه قاشق غذاخوری
آب: سه قاشق غذاخوری

چطوری درست کنيم:
کره را به قطعه های کوچک تقسیم کرده و در ظرف بزرگی می ریزیم.
شکر را به آن اضافه می کنیم.
مواد را با همزن برقی می زنیم تا صاف و یکدست شوند.
وانیل را به آن اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم.
شیر را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.
در ظرفی جداگانه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم.
نمک را اضافه می کنیم.
خوب هم می زنیم.
مخلوط آرد را آرام آرام به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مخلوط را با قاشق یکدست می کنیم.
قالب مورد نظر را به آرد آغشته می کنیم.
نیمی از مایه خمیر را داخل قالب ریخته با پشت قاشق صاف می کنیم.
به نیمه دیگر خمیر، دو قاشق شکر، پودر کاکائو و آرد را می افزاییم.
خوب مواد را مخلوط می کنیم و به قالب اضافه می کنیم.
چنگال را روی خمیر کیک قرار داده و می چرخانیم تا شکل قشنگ تری به کیک ما بدهد.
فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده قالب را در آن به مدت پنجاه تا شصت دقیقه قرار می دهیم. چنگال را داخل کیک فرو می بریم، اگر مواد کیک به چنگال نچسبید، کیک ما آماده است.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها