0

گوشت بره با ادویه هندی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

گوشت بره با ادویه هندی
شنبه 9 مرداد 1395  11:50 AM

گوشت بره با ادویه هندی

زمان آماده کردن : 1 ساعت و 30 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم – به اضافه‌ی 4 ساعت زمان خواباندن در آب نمک و دیگر ترکیبات

ارزش غذایی گوشت بره با ادویه هندی :
   مقدار ارزش غذایی
کالری   762
  پروتئین   57 گرم
کربوهیدرات   4 گرم
چربی  58 گرم
چربی اشباع‌ شده  28 گرم
فیبر  1 گرم
شکر  0 گرم
نمک  0.43
 
مواد لازم برای گوشت بره با ادویه هندی:
 گوشت دنده   8 تکه دو استخوانه (باید از قصاب بخواهید گوشت را برای شما برش دهد)
لیمو   1عدد (آب گرفته شود)
سرکه مالت  3 قاشق غذاخوری
 پودر فلفل  1 قاشق چایخوری
روغن خردل یا روغن سبزیجات  125 میلی‌لیتر (مقداری اضافه برای سرخ کردن در نظر گرفته شود)
آرد نخودچی  85 گرم
بادیان  4 عدد (برشته شده در ماهیتابه‌ی داغ)
فلفل سبز  3 عدد
سیر  1 حبه
پاپایا  1 عدد، کوچک (پوست‌کنده، دانه‌ی آن را درآورده و خرد نمایید)
سس نعناع تازه  به میزان دلخواه جهت سرو کردن

روش تهیه گوشت بره با ادویه هندی:
تا زمانی که بقیه ترکیب را درست کنید تکه های گوشت را در آب لیمو، سرکه، پودر فلفل و کمی نمک بخوابانید.

100 میلی لیتر از روغن را در یک ماهیتابه‌ی کوچک گرم کرده و آرد نخودچی را به آن بیفزایید. برای یک یا دو دقیقه مدام این ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر نرم شن مانند و حنایی رنگ تشکیل شده و رایحه ای مشابه آجیل به مشامتان برسد. خمیر را به یک کاسه منتقل کرده و بگذارید خنک شود.

با استفاده از هاون بادیان را بکوبید. سپس آن را با فلفل، سیر، پاپایا و باقی‌مانده‌ی روغن در مخلوط‌کن ریخته و هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. در این مرحله دو خمیر آماده شده را بر روی گوشتی که قبلاً در آب نمک خوابانده ترکیب کرده و این مواد را حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

برای پخت تکه‌های گوشت، فر را تا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تکه‌ها را از ترکیبی که در آن مانده اند خارج کرده و مواد اضافی را از روی آن‌ها پاک‌کنید، به طوری‌که تکه‌ها فقط کمی پوشانده از مواد باشند. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ گرم کرده و برای چند دقیقه دو طرف تکه‌های گوشت را در آن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شوند. سپس آن‌ها را به سینی مخصوص کباب کردن در فر انتقال داده و بسته به اینکه دوست دارید گوشت شما تا چه حد صورتی باشد برای 10 تا 20 دقیقه کباب کنید. در انتها تکه‌های گوشت را با سس نعناع سرو نمایید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها