طرز تهیه کیک مرغ
پنج شنبه 7 مرداد 1395 12:29 PM
طرز تهیه کیک مرغ
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ:
مرغ یک عدد سینه ی کامل
پیازچه کوچک ۳ یا ۴ عدد
جعفری خرد شده ۱۰۰گرم
نان تست ۱۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
خیارشور ۲۰۰گرم
هویج ۱ عدد
سس مایونز یک فنجان
ماست یک فنجان
سس هزار جزیره ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ذرت به میزان لازم
طرز تهيه کیک مرغ :
مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم . تخم مرغ رو رنده میکنیم.
خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم. هویج رو رنده میکنیم. جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم.
همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم .
یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم .
و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .
نکته: من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد!!
روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .
میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم!!