0

تاک پلو غذای محلی شاهرود

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

تاک پلو غذای محلی شاهرود
پنج شنبه 7 مرداد 1395  12:16 PM

تاک پلو غذای محلی شاهرود
 
مواد لازم برای تاک پلو :
 برنج   3 پیمانه
برگ مو  300 گرم
 مرغ بدون استخوان   500 تا 600 گرم
 پیاز   1 عدد
سویا سس  1 قاشق غذاخوری
پودر خردل  1 قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی  1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
ادویه و زردچوبه  به میزان لازم
زعفران  به میزان لازم
روغن  به میزان لازم

طرز تهیه تاک پلو :
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.

برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.

تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

نکاتی برای تهیه تاک پلو :
1. پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.
2. به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها