0

گمج کباب

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

گمج کباب
چهارشنبه 6 مرداد 1395  11:12 AM

 آموزش و طرز تهیه گمج کباب(غذای سنتی گیلان)

این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته می‌شود.
آماده‌سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مواد اولیه: برای 3 نفر
گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم
گردو:50گرم
سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): یک پیمانه
پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
آب انار (ترش): 2قاشق سوپ‌خوری
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه‌ای مناسب گوشت‌های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.
نکات:
1) این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
2) به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه می‌کنند.
3) برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه می‌کنند.
4) این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها