میرزا قاسمی شمالی
چهارشنبه 6 مرداد 1395 9:38 AM
میرزا قاسمی از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ساده و خوشمزه که در اصل متعلق به شمال ایران است، طرفداران بسیاری در تمامی نقاط ایران دارد. می توانید آن را با نان یا برنج میل کنید. نوش جان.
مواد لازم:
طرز تهبه:
1- بادمجان ها را روی شعله ی گاز و یا در فر کباب کنید تا کاملا نرم و پخته شوند و پوستشان بسوزد. پوست و سرهای بادمجان را جدا کنید. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را سرخ کنید. برای این کار پوست آن ها را بگیرید، آن ها را ورقه ورقه کنید و تا مغز پخت و نرم شوند، تفت دهید. بعد از پخت بادمجان، آن را خیلی ریز خرد کنید.
2-در ماهیتابه ای روی حرات متوسط کمی روغن گرم کنید. سیر را در آن تفت دهید تا نرم شده و عطر آن بلند شود.
3-گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس بادمجان را اضافه کنید و بگذارید تا مواد برای ۲۰ دقیقه بپزد و آب آن ها کاملا کشیده شود.
4-بر روی آن ها نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی زردچوبه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.
5-مواد میرزا قاسمی را در یک طرف ماهیتابه جمع کرده و در سمت دیگر، تخم مرغ ها را بشکنید و سریع هم بزنید تا ببندد(می توانید این کار را در ماهیتابه ای دیگر هم انجام دهید). سپس تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
6-میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج میل کنید.
نکاتی در مورد تهیه ی میرزا قاسمی:
1- بادمجان و گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید. گوجه ها را برای چند لحظه در آب جوش بیاندازید و سپس پوستشان را جدا کنید. آن ها را ریز خرد کنید.
2- سیر را با کنار چاقو له کرده و سپس ریز خرد کنید.
3- قبل از کبابی کردن بادمجان یک برش روی آن بدهید