0

(صندلی داغ) میهمان nargesza

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به: (صندلی داغ) میهمان nargesza
چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:16 PM

نقل قول morteza237

1- با این دو تا جمله چقدر موافقی؟(تلگرافی جواب نده. کلی طول کشید تایپشون کردم)

چَشم

الف: محبت مثل سكه مي‌مونه كه اگه بيفته توي قلك قلب، نميشه درش آورد، اگر هم بخواي درش بياري بايد اون رو بشكني!!

اینم یه تعریف از محبته. سخت میشه محبت کسی تو قلبت بیفته ولی به قول شما اگه بیفته نمیشه درش آورد. ولی هستن کسانی که خیلی راحت میان قلب رو می شکنن، محبت رو درمیارن و جاش کینه میزارن. بعدشم شکسته بندی می کنن. براشون مثل آب خوردن می مونه خیلی راحته. خدا نصیب نکنه.

ب: خوبي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش مي‌كند را هم خوش بو مي‌كند.

دیروز یه داستانی خوندم؛ یه شخصی تلاش می کرده یه عقربی رو که در حال غرق شدن بوده نجات بده. عقرب هم مرتب می خواسته دست اون شخص رو نیش بزنه. یه شخص دیگه که صحنه رو می بینه می گه چرا این کارو می کنی درحالی که اون می خواد تو رو نیش بزنه. اون شخص می گه. نیش زدن طبیعت عقربه و طبیعت من کمک کردن در هر حالی. پیام اخلاقیشم این بود که به اطرافیانتون کمک کنید حتی اگه به شما نیش زدن. البته این خودم اضافه می کنم این نباید نشونه حماقت ما و سوء استفاده دیگران از ما هم بشه.

و اما ارتباطش با جمله شما، طبیعت گل، لطافت و بوی خوشه و در هرحالی سعی داره حفظش کنه. طبیعت کفش هم لگد مال کردن. مثل گل باشیم حتی اگه لگرمالمونم کردن و خوردمونم کردن بازم خوب باشیم و نخوایم به کسی بدی کنیم و یا تلافی.

در کل با هر دو جمله موافقم. 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها