0

طرز تهیه کباب شیشلیک لذیذ شاندیز

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه کباب شیشلیک لذیذ شاندیز
دوشنبه 4 مرداد 1395  10:30 AM

وب‌سایت ایران کوک: کباب لذیذ شیشلیک از قدیم الایام معروف و پرطرفدار بوده است، اما عنوانی که جدیدا برای خود اختصاص داده است، کباب شیشلیک شاندیز است، ما هم در این مطلب شیشلیکی با این پسوند برایتان آموزش داده ایم.


مواد لازم:
 

  •  گوشت دنده گوساله یا گوسفند 1 کیلوگرم
  •  ماست 1 لیوان 
  •  زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
  •  پیاز 5 عدد 
  •  گوجه فرنگی  10 عدد 
  •  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  •  روغن 10 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه یک کباب شیشلیک لذیذ شاندیز


طرز تهیه:

1-برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید ، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد ؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و 24 ساعت پیش از آماده  کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

2-گوشت را به اندازه های یکسان ببرید ، داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

3-پس از استراحت گوشت ها را کباب کنید ، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید (پیشنهاد میشود در زمان کباب شدن روی گوشت ها را با کره ذوب شده برس بکشید).

4-شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید ، بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.

نکته:

انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود ، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید حدود 1 ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی بدلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها