0

خورشت نخودسبز و شوید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خورشت نخودسبز و شوید
یک شنبه 3 مرداد 1395  8:47 AM

خورشت نخودسبز و شوید

 

چی لازم داريم:
گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو
روغن (سرخ کردنی) 4قاشق سوپخوری
پیاز (سرخ شده) 4قاشق سوپخوری
سیر 1حبه
نخود سبز نیم کیلو
شوید (ساطوری شده) 2پیمانه
شکر 1قاشق چایخوری
ادویه (پلویی اصفهان) 1قاشق چایخوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) 1قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

 


چطوری درست کنيم:
ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشک کنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، به طوری که دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود 4 پیمانه آب اضافه کرده و زیرخورش را کم کنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه کنید. شوید را جداگانه در روغن کمی تفت دهید و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورش را با چلوی ساده سرو کنید.

نکات:
1)این غذا در ترکیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌کند.


2)لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.


3)بهتر است از نخود سبز پوست کنده استفاده کنید.


4)اضافه کردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میکند.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها