«ساندویچ لقمه ای» ژامبون خانگی مخصوص کودکان
یک شنبه 3 مرداد 1395 8:23 AM
چی لازم داريم:
کره : 1/4 پیمانه
سرکه سیب یا آب نارنج : یک قاشق غذاخوری
ادویجات ( فلفل، زردچوبه و ...) : به مقدار لازم
خردل تند : یک قاشق غذاخوری
ژامبون تازه و خرد شده خانگی : 250 گرم
نان باگت (ساندویچی) : به اندازه 4 ساندویچ (یا 8 برش)
کره برای روی نان : 4 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
یک چهارم پیمانه کرهای که دارید با سرکه در ظرف متوسط مخلوط و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن شود و پف کند.
ادویجات و خردل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
ژامبون را نیز به آن اضافه و کاملاً مواد را با هم مخلوط کنید.
یک برش نان ساندویچی را بر دارید، سطح آن را با 1/2 قاشق غذاخوری کره چرب کنید. 1/4 از مواد ساندویچ را روی آن بریزید ، باز 1/2 قاشق غذاخوری کره روی یک برش دیگر نان ساندویچی بمالید و روی مواد بگذارید.
به همین ترتیب چهار عدد ساندویچ را آماده کنید.
این ساندویچ را میتوان در دمای صفر درجه به مدت یک ماه نگهداری کرد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست