«دلمه مرغ» دلمه ای متنوع تر و خوشمزه تر
یک شنبه 3 مرداد 1395 8:10 AM
چی لازم داريم:
4 عدد ران مرغ
1پیمانه مخلوط کنسروی ذرت، هویج و نخودفرنگی
4 ق س روغن زیتون
2 ق س آبلیمو یا آب یک عدد لیموی تازه
1/2 پیمانه فلفل دلمهای خرد شده
2 عدد پیاز
3 تا 4 ق س جعفری خرد شده
2 ساقه پیازچه (خرد شود)
2 ق س پنیر پیتزا (در صورت تمایل)
به مقدار لازم ادویه، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل
چطور بپزيم:
1. ابتدا باید مراحل آمادهسازی را انجام دهید؛ به این ترتیب که هر ران مرغ را بدون آنکه پوستش را بکنید بشویید و بعد از آنکه به طور کامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بیرون آورید. یک عدد پیاز را هم پوست کنده و خرد کنید. سپس در ظرف درداری دو قاشق سوپخوری روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل و پیاز خرد شده را بریزید و با دست یا قلم موی مخصوص آشپزی داخل رانها را به این مخلوط آغشته کنید حالا در ظرف را بگذارید و سه تا چهار ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ مزهدار شود. پیاز دیگر را هم ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
2. تابهای آماده کنید و دو قاشق سوپخوری روغن در آن بریزید و اول پیاز خرد شده و سپس بقیه مواد خرد شده را همراه با نمک ، ادویه ،پودر سیر، آویشن و فلفل در آن کمی تفت دهید. این مواد داخل دلمه مرغ است.
3. حالا با قاشق مواد را داخل هر کدام از رانها بریزید و رانها را عین بقچه پیچیده و به حالت برگردان داخل تابه بچینید. در آخر مایهای را که مرغها را در آن خوابانده بودید، روی مرغهای داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید و مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم حرارت دهید. بعد از پایان زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست